آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۹۷۴۳
به گفته معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت؛

طی یک سال  ۴ میلیون «کارت سوخت» سوخت 

معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: ظرف یکسال گذشته با اجرای طرح ابطال کارت سوخت خودروها و موتورسیکلت‌های فرسوده، در مجموع ۴ میلیون کارت سوخت ابطال شد و تعداد کارت‌های سوخت فعال به مرز ۱۵ میلیون عدد رسید. 

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، حسین هاشمی، معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هم‌اکنون حدود 15 میلیون کارت سوخت در چرخه حمل و نقل کشور فعال است که از این تعداد، 800 هزار کارت سوخت برای خودروهای دیزلی و مابقی برای موتورسیکلت‌ها و خودروهای بنزین‌سوز است.

 

وی افزود: امسال و سال گذشته برنامه‌ریزی‌هایی برای ساماندهی مصرف بنزین در کشور اجرایی شد و در سال جاری 2 میلیون کارت سوخت خودروهای آژانس و تاکسی‌سرویس غیرفعال، اصلاح و کارت سوخت موتورسیکلت‌های فاقد پلاک ملی و فرسوده ابطال شد.

 

معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور تصریح کرد: ظرف یکسال گذشته با اجرای طرح ابطال کارت سوخت خودروها و موتورسیکلت‌های فرسوده، در مجموع 4 میلیون کارت سوخت ابطال شد و تعداد کارت‌های سوخت فعال به مرز 15 میلیون عدد رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار